TelefoonFriesland catering
0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Bruilofts diner

Het feest gaat door

Dansen op een lege maag dat kan natuurlijk niet. U trouwt maar één keer en viert dat met een daverend feest. Daar hoort een diner bij. Laat uw gasten maar aanschuiven. De fraaie ronde tafels met wit linnen staan voor u klaar. Een prachtige zilveren kandelaar te midden van bloemen zetten de toon. Verzorgd bestek, de porceleinen borden en kristallen water- en wijnglazen zorgen voor de perfecte afronding. Een 'amuse' geeft uw gasten een voorproefje van wat hen te wachten staat: kwaliteit en genot.

Als u assisitentie wilt van een kok bij het samenstellen van een diner dan kunt u een beroep op ons doen. Wellicht heeft u zelf genoeg ideeën Wij stemmen dan het diner af op uw wensen. Friesland Catering zou Friesland Catering niet zijn als we niet twee overheerlijke suggesties voor u in petto zouden hebben.

Menu suggestie 1:

Amuselepel met gerookte eendenborst en cherry-pruimen
Tompouce van gerookte zalm, bieslook roomkaas en komkommer

Tournedos met een saus van mosterd
Geserveerd met een aardappel-groentetaart en frisse gemengde salade

Grand dessert
Koffie met bonbons

Menu suggestie 2:

Haringbonbon
Salade van gerookte eendenborst met op ambachtelijke wijze gemaakte mangochutney

In de oven gebraden Lamscarre met honing-thijmsaus
Gereserveerd met een aardappel-groentetaart en frisse gemengde salade

Grand dessert
Koffie met bonbons

Wij serveren brood met boter bij het voorgerecht.
Gedurende het gehele diner serveren wij flessen bruisend en plat water en voorzien onze medewerkers uw gasten graag van bijpassende wijnen. Op verzoek kunnen er ook andere dranken worden besteld indien dat vooraf met u is afgesproken. Anders vertellen onze medewerkers discreet aan uw gasten wat zij wel kunnen bestellen.