TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Locaties Friesland

Een feest geven in of om uw eigen huis!

Stel: u wilt uw verjaardag vieren in een vertrouwde omgeving. Maar u wilt op de bewuste dag zelf de tijd hebben om met uw gasten te praten zonder in de keuken te hoeven zijn. Wij, van Friesland Catering, kunnen dit geheel voor u verzorgen. Hapjes, drankjes, een buffet of zelfs een gezellige barbecue in de tuin, alles is mogelijk. Ook kunt u er voor kiezen om een tuinfeest te geven inclusief; tent, verlichting, een bar, personeel, maar denk ook aan verwarming of sfeervolle fakkels om nog meer sfeer te creëren. Een feest in of rond uw huis is de perfecte manier om een onbezorgd feest te geven in een vertrouwde omgeving!

Partytent tuinfeest Friesland

Dagje op het water!

Wilt u iets speciaals organiseren voor uw feest, vergadering of zelfs uw huwelijk? Denk dan eens aan een boottocht op de Friese wateren of zelfs op zee! Friesland Catering kan samen met u een onvergetelijk dag organiseren, bijvoorbeeld een feest op een; zeilschip, kotter, skûtsje of zelfs een klipper. U kunt uw dag helemaal zelf samenstellen en u bent verzekerd van een blijvende herinnering voor uw gasten.

Trouwen skutje Friesland

 

De Karmel


Logo locatie frieslandOp een centrale plek in Noord-Nederland vindt u het voormalige Karmelklooster. Een   gastvrij en bijzonder huis met een plezierige atmosfeer. Erg geschikt voor    vergaderingen, feesten of huwelijken.
Er bestaat zelfs de mogelijkheid om er te overnachten en dus is de locatie ook  geschikt voor meerdaagse evenementen/bijeenkomsten.

Waarom een bijzondere locatie?

Tot 6 augustus 1993 was de Karmel in gebruik als klooster van de ongeschoeide Karmelietessen. Architect Arjen Witteveen ontwierp dit eerste en beschouwende Friese klooster in 1935 in carrévorm naar middeleeuws voorbeeld met binnentuin en grote ommuurde slottuin. De façade oogt streng, maar van binnen heeft het gebouw een verrassend intieme atmosfeer, ook door de kruisgangen en doorkijkjes naar de tuinen.
De Karmel staat op de lijst voor jonge monumenten.

De Karmel biedt accommodatie en professionele gastvrijheid voor:Vergaderen in Friesland
- conferenties, vergaderingen en seminars
- muziekuitvoeringen, toneelvoorstellingen en kunstexposities      
- huwelijkssluitingen
- rouwplechtigheden
- feestelijke evenementen
- groepsovernachtingen en excursies
- rondleidingen

De Karmel beschikt over ruimten voor kleine (2–10 personen) en grote (25–150) groepen.