TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Mosselboot

De Mosselboot Euro 49,50 per persoon vanaf 25 personen

Amsterdam biedt meer dan vis op het droge. Friesland Catering organiseert samen met Noord Holland Events 'het eerste varende mosselrestaurant van Amsterdam' voor kleine en grote gezelschappen (particulieren en bedrijven.) Kortom: iedereen die van mosselen houdt vaart met ons mee!

mosselen Niet alleen dus culinair genieten maar ook nog eens varen door de mooiste grachtengordel van Nederland: die van Amsterdam. Want eerlijk is eerlijk, Zeeland is leuk, het IJsselmeer is groots maar Amsterdam is uniek.

Om de juiste toon te zetten beginnen wij met een heerlijke mosterdsoep. Daarna worden aan tafel volgens een klassiek recept de mosselen klaargemaakt. Uiteraard ontbreken de salade, het stokbrood, aardappels en sausjes niet. Als u nog een gaatje over heeft worden uw gasten verwend met nog zo'n klassieker: vanille-ijs met warme kersen.

Het diner wordt haast vanzelfsprekend afgesloten met koffie en bonbons.

Nu zijn er altijd gasten die niet van mis en al helemaal niet van mosselen houden. Als u ons dat vooraf opgeeft houden wij daar rekening mee, zij krijgen dan een alternatief diner aangeboden.

De prijs is inclusief de rondvaart, mosselmenu, onbeperkt bier, frisdrank en wijn. Voor gasten die geen mosselen willen eten, kan er een alternatief diner worden verzorgd.

Ieder evenement is bijzonder, wij zorgen ervoor dat uw evenement uniek wordt. Kom mosselen eten in Amsterdam met Friesland Catering!