TelefoonFriesland catering

0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Nieuws

 

NH Catering & Evenementen Groep toegelaten tot de NVEP

NH Catering & Evenementen Groep waar Friesland catering een Onderdeel van is, zijn trots te zijn toegelaten tot de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.

De vereniging bestaat inmiddels 10 jaar en is bedoeld voor partycateraars die zich naar de erkende partycatering friesland opdrachtgevers wensen te onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van Hygiëne, Arbo en Milieu, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Aansluiting bij deze vereniging wordt dan ook gezien als een hoog aangeschreven kwaliteitskeurmerk en dit komt ook mede door de hoge toelatingscriteria. Na een strenge selectieprocedure was het afgelopen week dan zover dat wij te horen kregen dat wij deel uitmaken van de vereniging 

Wij van Friesland catering zijn blij deze erkenning te hebben gekregen!

 

Friesland catering verzorgt de 11e Harley Owners Group Benelux van 3 t/m 5 juni te Leeuwarden

Harley-Davidson rijders genieten van een perfect weekend

Onder zomerse temperaturen liep op vrijdag het rallyterrein op camping ‘De Kleine Wielen’ al vol. Deelnemers vanuit vele landen, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Scandinavië en zelfs de V.S. hadden de reis in de stralende zon naar Leeuwarden gemaakt. Het H.O.G. Lakes Chapter en Friesland Catering bleken perfecte gastheren, de organisatie was tot in de puntjes verzorgd. “Wij willen onze gasten alleen maar met een grote glimlach rond zien lopen, alles moet goed geregeld zijn” aldus Dick Baas, Director van het Lakes Chapter Holland.

Voor een uitgebreid verslag klik hier

 

Groningen Catering Januari 2011

Na een jaar van onderhandelingen en markt onderzoek slaan wij onze vleugels uit in 2011naar het mooie Groningen , en wel in de stad Groningen, onder de naam Groningen Catering.

Groningen Catering zal starten als huis cateraar van het prestigieuze Hanze Plaza
Hanze Plaza is er voor iedereen, grote of kleine bedrijven, clubs en sociëteiten, verenigingen, maar ook voor ieder beroep en achtergrond. Hanze Plaza kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid, verantwoordelijkheid, creativiteit en culinair.
Het congrescentrum wil meer zijn dan “een verzameling hallen”. Inspirerend zijn, creatief met u meedenken en oplossingen voor u bedenken.
Hanze Plaza heeft zalen van af 55 m2 tot de grote zaal van 900 m2.
Door de unieke samenwerking van Hanze Plaza met Groningen Cateringen is Groningen een congrescentrum van formaat rijker.

Groningen Catering verzorgt evenementen, van klein tot groot. Bedrijfsuitjes, bruiloften, discofeesten, jubilea, uw totaalorganisator voor al uw evenementen in Groningen is Groningen Catering.

Als u uw relaties wilt trakteren op een groots evenement dan laat u dat door een betrouwbare partner organiseren. Als wij eenmaal een afdelings-, bedrijfsfeest of incentive voor u hebben georganiseerd zullen wij nog jaren met elkaar samenwerken.
Of het nu gaat om een klantenavond, een zakelijk diner of een afscheidsreceptie, wij denken met u mee over de perfecte invulling.

Een bijeenkomst voor uw zakenrelaties dient op rolletjes te lopen, wij begrijpen dat als geen ander. Wij verzorgen 'hèt visitekaartje' voor u. Groningen Catering is flexibel en daardoor prima in staat op iedere locatie een top-evenement neer te zetten.

Al onze gerechten worden met de grootste zorg en aandacht bereid waarbij we alleen gebruik maken van verse producten. En dat proeft u!

Wij bieden een ruime keuze in dinerbuffetten; Italiaans, Indonesisch, Hollands en ook het zelf samenstellen van een buffet behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij op verzoek een buffet met een bepaald thema voor u samenstellen.

Wilt u een barbecue organiseren in Groningen? Wij hebben een uitgebreid assortiment met heerlijke barbecuemenu's en ook voor de barbecue met bijbehorende benodigdheden wordt gezorgd. Onverhoopt 'Hollands weer'? Wij regelen graag een tent voor u.

 

Trots en vereerd Trots en vereerd Trots en vereerd

Samen met Koppert Cress en Wildplaza.com gaat het Koksgilde gerechtenboek nr. 3 maken. Het thema voor deze uitgave is wild. In de uitgave worden een aantal chefs geselecteerd met ieder twee, creatieve en vernieuwende wildcreaties (wildamuses, warm of koud voor- of tussengerecht of een hoofdgerecht) opgenomen. De gerechten worden ook geplaatst op www.wildplaza.com.
De diersoorten waarvan recepten gemaakt moeten worden, zijn:
ree, hert, wild zwijn, haas, wild konijn, fazant, duif, wilde eend, wilde gans, springbok,koedoe,kangoeroe.Cateraar met kpk uit sneek

Onze Chefkok Erwin Hendriks heeft te horen gekregen dat zijn gerechten zijn uitgekozen, en dat deze geplaatst zullen worden in het gerechtenboek.

Wanneer wij meer nieuws hebben zullen wij dit direct melden

Zelf cocktails leren maken

Tequila Sunrise, Margarita, Mojito, wie heeft ze niet eens besteld tijdens een vakantie. Maar de tijd dat cocktails alleen in tropische oorden worden gedronken is allang voorbij.
cocktail Friesland Catering en Triple C verzorgen een unieke masterclass Shake & Taste !

Wijn en Spijs workshop

Met Ribouvin (lid van de Assosatie van wijndocenten) hebben wij een wijn en spijs workshop geintroduceerd. Er worden acht wijnen geproefd. U krijgt uitleg over de smaakdetails, mogelijke combinaties en achtergronden van deze wijnen. Bij deze wijnen zal een chef kok een bijpassend hapje serveren, uiteraard met een toelichting waarom dit hapje bij de wijn past en hoe deze hapjes worden gemaakt.

Deze workshop is absoluut een aanrader voor smaakliefhebbers.

Voor meer informatie over workshops kijkt u bij 'workshops' in het menu.