TelefoonFriesland catering
0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Personeel

Jaarlijks verzorgen wij samen met Noord Holland Events de organisatie en catering van de landbouwtentoonstelling Opmeer. Hier komen jaarlijks zo'n 16.000 bezoekers komen voor een goed georganiseerd evenement waar het niemand iets te kort mag komen op het gebied van een hapje en een drankje. Niet voor niets mogen wij stellen dat wij nagenoeg elke klus aankunnen.
Een offerte is maatwerk maar ademt altijd de flexibiliteit uit die u ook terugziet in de stijlvolle en representatieve uitstraling van de uitvoering van wat wij beloven: daar staat Friesland Catering ook voor.

Wij beschikken over koks met internationale ervaring. Het bedienend personeel is goed opgeleid, altijd correct en geuniformeert. Onze logistiek medewerkers weten snel een efficient waar alles moet komen te staan en wat er geregeld moet worden om ook van uw feest een succes te maken. Iedereen die betrokken is bij Friesland Catering is getraind op creativiteit en gastvriendelijkheid waardoor wij een belangrijke spil zijn in de totale organisatie van uw evenement. Daarnaast hebben wij mensen die u met andere zaken van dienst kunnen zijn. Uw tuin moet van tevoren worden opgeknapt, na het feest moet uw locatie weer worden schoongemaakt of u wilt een complete discotheek inhuren.

Wij zeggen: u bedenkt het, wij beloven het!

Manager hij/zij die alles voor u regelt/organiseert € 45,00 per uur
Partycoördinator hij/zij die de party leidt € 29,50 per uur
Gastheer/Gastvrouw   € 26,50 per uur
Chef-Kok die ter plekke kookt € 34,50 per uur
Kok   € 26,50 per uur
Barkeeper   € 26,50 per uur
Portier in livreikostuum   € 34,50 per uur
Kinderjuffrouw   € 26,50 per uur
Garderobe-dame   € 26,50 per uur
Afwasser   € 26,50 per uur
Toiletdame   € 26,00 per uur
Overige diensten op aanvraag    

Vermelde personeelskosten zijn exclusief BTW. Wij berekenen voor onze koks volgens wettelijke maatstaven 6 % BTW en voor het bedienend personeel 6 % BTW (voor het foodgedeelte en de dranken zonder alcohol). Indien het eten en de dranken door ons worden verzorgd betaalt u 19% BTW (voor de dranken met alcohol en het klaarzetten/opruimen van de aankleding.)