TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

High Tea en Picknick

Verrassen en verwennen? Dat regelt Friesland Catering voor u. U wilt uw vrienden, familie, geliefden of collega's laten genieten van een high tea in stijl? Een originele picknick? Uw partner: Friesland Catering.

High Tea

Verras familie en vrienden met een heerlijke high tea.

Verschillende soorten thee  

Naturel en Rozijnen Scones

Vanille en Chocolade Muffins

Lemon curd & tiptree Orange, deze confituren komen uit Essex in Engeland, waar alleen   wordt gewerkt met de beste ingrediënten.

Clotted cream

Hartige taart van beenham &  prei in bladerdeeg

 Roomboter koekjes
Bonbons
Luxe “finger” sandwich met Schotse zalm, cream cheese & gemengde sla.

Luxe “finger” sandwich met Cheddar, gemengde sla en komkommer.

Kleine zoete broodjes

Diverse luxe petitfours

 

Wij verzorgen een high tea voor € 15,00 per persoon vanaf 20 personen. Dit is inclusief servies en bestek.


Picknick

Euro 17,50 per persoon inclusief servies, bestek en glaswerk (minimaal twintig personen.)

Dat is uniek. Een vergadering, meeting, personeelsfeest of familie-uitje onderbreken om te picknicken. Een perfecte lunch is een picknick op een bijzondere plek in Friesland. In overleg met u wordt een locatie gekozen waar u een complete picknickmand geserveerd krijgt. Van een eenvoudige sandwich tot een complete lunch, alles is mogelijk.

U krijgt bijvoorbeeld de belegde broodjes met kaas en worst, sandwich gerookte zalm, vers fruit, een fles droge witte wijn, melk, koffie en thee, kippenpootje, boerensalade, appeltaart, flensjes en jam in een picknickmand aangeleverd met tafellinnen.

Gerechten worden op mooie borden en schalen in een mand geleverd, waarvoor een borg wordt gevraagd. Uiteraard kunnen gerechten worden gewisseld of indien u andere wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen om te zien of wij u daarmee van dienst kunnen zijn. Het is ook mogelijk extra drank, tafels en stoelen te leveren.

Kijk ook eens bij:

Lunchbuffetten

Salades en soepen

Lunchboxen

Voor het verzorgen van catering in Sneek brengen wij geen kilometervergoeding in rekening.

BTW

Eten en drinken is inclusief BTW.
De bedragen voor bediening, verhuurartikelen en entertainment zijn exclusief BTW. Bij begeleiding van eten en frisdranken is de BTW 6 % en bij bediening van dranken met alcohol en het klaarzetten van verhuurartikelen 19 %.