TelefoonFriesland catering
0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Bruilofts receptie

Just married

Voordat de bruidstaart wordt aangesneden brengen alle gasten een toost uit op het prille bruisdpaar met een glas Prosecco. Het pas gegeven jawoord wordt op verrassende wijze vervolgd. Na het aansnijden van de taart nemen onze medewerkers het mes over om de taart in mooie punten te verdelen. De bruidstaart wordt in nauw overleg met u opgemaakt. De een houdt van klassiek, de ander gaat voor eigentijds, maar leef u uit. Wij maken alles mogelijk..

Uw wensen zijn onze opdrachten!

Sfeervolle locatie

Voor de receptie is de locatie met gevoel voor smaak ingericht met mooie statafels en afgerokt met zwart en wit linnen. De verdere aankleding kan bestaan uit twee zuilen met prachtige bloemstukken. De bloemkeuze komt terug in de vaasjes op de tafels. Klassieke zilveren kandelaars maken het geheel compleet. De uiteindelijke sfeer wordt uiteraard samen met jullie bepaald.

Goed verzorgd tot aan het eind

Vol van het eten en de taart nemen jullie op je gemak de felicitaties van de overige gasten in ontvangst die worden voorzien van een drankje. Er is keuze uit rose, witte en rode wijn, bier, frisdrank, jus d'orange en mineraalwater. Ondertussen worden de lekkerste koude- en warme hapjes geserveerd.

Hapjes die het altijd goed doen zijn:
- Diverse soorten gefrituurde hapjes
- Canapé lamsham en honingmosterd dressing
- Toastje tonijnmousse met plakjes van zwarte olijf
- Italiaanse gerookte ham met rucola en pijnboompitten
- Flensjes gevuld met gerookte zalm, paksoi, mierikswortelmayonaise

Friesland Catering maakt ook van uw bruiloft DE perfecte dag.