TelefoonFriesland catering
0515820204

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Referenties

High Tea, 7 jnuari 2013

Mevrouw/Meneer,

Wij hebben ontzettend genoten van de door u geserveerde high tea. Keurig
verzorgd en op tijd afgeleverd. Van alles voldoende, smaakvol en
overzichtelijk verpakt aangevoerd. Kortom door al onze gasten zeer
gewaardeerd. Wij zullen uw bedrijf dan ook, in voorkomende gevallen, van
harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Bein Brandsma.

Hoi Friesland Catering,

Alles is zeker naar wens verlopen. De hapjes zagen er prachtig uit, waren ruim optijd en en ik kreeg veel complimenten erover.
Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Vriendelijke groeten,

Danita Alberding

Leaf Sneek – 16 december 2011

Goedenmiddag mevrouw Zondag,

Ik kan niet anders zeggen dan dat het kerstdiner super verlopen is. De sfeer was goed, het eten was heerlijk en de Chef-kok Erwin Hendriks, was zeer behulpzaam.

Van alle deelnemers geen enkele wanklank gehoord. Al met al was het zeer geslaagd. Ik kan uw bedrijf zeker aanbevelen.

Bedankt voor alles en tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Albert Sijbesma, Leaf Holland BV Sneek

Friesland Catering verzorgt de 11e Harley Owners Group Benelux van 3 t/m 5 juni 2011 te Leeuwarden

Harley-Davidson rijders genieten van een perfect weekend

Onder zomerse temperaturen liep op vrijdag het rallyterrein op camping ‘De Kleine Wielen’ al vol.Harley Davidson Catering puplieks evenementen Deelnemers vanuit vele landen, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Scandinavië en zelfs de V.S. hadden de reis in de stralende zon naar Leeuwarden gemaakt. Het H.O.G. Lakes Chapter en Friesland Catering bleken perfecte gastheren, de organisatie was tot in de puntjes verzorgd. “Wij willen onze gasten alleen maar met een grote glimlach rond zien lopen, alles moet goed geregeld zijn” aldus Dick Baas, Director van het Lakes Chapter Holland.

Met veel bands als de PRB-Experience, Van Wieren, AC/Daisies, Edlims, Shanty Choir en vele anderen werd de toon al vroeg gezet in de grote feesttent. Friesland Catering werd als doel gesteld een visitekaartje voor de provincie Friesland af te geven en met succes! Oude tradities zoals de Elfstedentocht (die door de leden van het Lakes Chapter Holland in een prachtige route voor de motoren was uitgezet) waren vooral voor de vele buitenlandse bezoekers een ‘must’ om te proberen, evenals het eten van echt Fries Suikerbrood en het Friesl elfsteden buffet!

Verder werd op zaterdag door iedereen de kans om het mooie Friesland te verkennen volop benut, waarbij aan het eind van de middag het Rallyterrein weer volstroomde. De bezoekers van de H.O.G. Benelux Rally werden getrakteerd op vele goede livebands, met tussendoor een enorm vuurwerk dat door de sponsorende Harley-Davidson Dealer H-D Point uit Leeuwarden werd aangeboden om hun tienjarig jubileum te vieren.Zondagmorgen werd traditiegetrouw de parade gereden. Dreigende luchten doemden op terwijl de vele honderden Harley’s naar het centrum van Leeuwarden vertrokken. Onderweg barstte de regen los maar dat weerhield hen er niet van om vrolijk en enthousiast naar het massaal toegestroomde publiek te zwaaien. Een mooie afsluiting van een perfecte H.O.G. Benelux Rally.

Friesland Catering in samen werking me NH Events kan terug kijken op een zeer geslaagde grote evenement voor zowel de puplieks catering en de ontbijten en diners

Lentis Leeuwarden, 28 juni 2011

Hallo Annemiek en Henk,

Op 28 juni hebben jullie de catering voor ATN Jonx Leeuwarden verzorgt.De gevraagde bestelling is volgens afspraak verlopen, de hapjes werden leuk gepresenteerd en nog belangrijker smaakvol. De drankjes konden koel geserveerd worden, wat op die dag belangrijk was omdat het 30 graden betrof. Helaas moeten we het nu doen met herfst weer.

Met vriendelijke groet en succes met jullie onderneming.

Frony van der Galiën

Teamleider ATN Jonx Leeuwarden

Familie postma, 8 januari 2010

Beste Friesland catering,

We willen u allereerst complimenteren met de vriendelijke bezorging! Mijn collega had problemen met het maken van haar keuze, maar hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Verder zag het er prachtig uit en smaakte het bovendien ook heerlijk. Vele collega’s vroegen aan mij waar ik dit had geregeld. Het viel me op dat niemand van jullie gehoord had. (ik trouwens ook niet). De prijs/kwaliteitverhouding was ook prima dus niets dan complimenten.

 Met vriendelijke groet,

 Annemiek Hainje

Innovatie-group, nieuwjaarsbuffet 4 januari 2010

Hallo Marjolijn,
Het buffet was super! Alleen wat teveel :)
Met vriendelijke groeten,

Roberto Spoelstra

Kraamborrel Aleida en HP, De Wilgen (Drachten) 6 juni 2009

Beste Marjolijn,

Nogmaals hartelijk dank voor jullie fantastisch georganiseerde catering. Smaakvol en heel soepel verlopen. Blij met jullie in zee te zijn gegaan, want dat heeft veel stress weggenomen.  Als we weer wat te vieren hebben, komen we graag bij jullie terug.

Dank voor je harde arbeid, en ook van je collega, ode aan de koks en succes met jullie bedrijf.

Groeten, Aleida, HP, Livia en Giulia

Advocatenkantoor Blokziel B.V., Advocatenkantoor A. Streefkerk Cemo B.V., P.W.M. van Ooijen

Beste Henk,

Wederom met vol vertrouwen hebben we de opening van "De Randstad Toren" in Almere bij je neergelegd. Het was op 12 april 2007 weer een happening en tot in de puntjes verzorgd. Iedereen heeft genoten van de prachtig aangeklede tent, de smakelijke hapjes en drankjes en van het enthousiasme van de crew. Omdat de setting dermate goed is bevallen, is besloten de organisatie van de regelmatig terugkerende businessdagen eveneens in je vertrouwde handen te leggen. Je bent dus voorlopig niet van ons af en wij hopen nog lang van je kunsten te mogen genieten.
Bedankt maar weer!
Advocatenkantoor Blokziel B.V.
Advocatenkantoor A. Streefkerk
Cemo B.V.
P.W.M. van Ooijen

Nikon Europe B.V.

Beste Henk Jonkman,

Wij willen u en uw personeel hartelijk bedanken voor de door uw verzorgde kerst/soulparty die wij hebben gehouden op 9 december 2006 in het hoofdkantoor van Nikon in Lijnden. De gehele entourage was heel sfeervol en mooi uitgelicht hetgeen goed paste in de stijl van Soul en Disco. Ronduit geweldig was de keuze van het koude, warme en dessert buffet, dit was een lust voor het oog en iedereen heeft er smakelijk van gegeten.
Nogmaals bedankt voor de goede service en de perfect geslaagde avond!!
Groetjes Jeroen en Natasja
Nikon Europe BV
Lijnden

Buena Vista Int., a division of Walt Disney Company,

"Mede dankzij de perfecte en smaakvolle Engelse catering, verzorgd door Noord Holland catering waren de 12 presentaties op ons kantoor
voor onze grootste klanten, ter kennismaking van Disney's allernieuwste film "Narnia, The Lion, The Witch and the Wardrope", een groot succes.
Flevo catering heeft ons weten te overtuigen dat ook kleinere groepen kunnen genieten van hun uitstekende professionale aandacht.
We kijken al uit naar een volgende samenwerking."
Astrid de Jong - Buena Vista International a division of the Walt Disney Company

Landbouwtentoonstelling

De landbouwtentoonstelling Opmeer behoort tot één van de grootste van Nederland met dit jaar een record aantal bezoekers van 16000 personen. De gehele dag waren er tal van activiteiten, waaronder dier keuringen en het Concours Hippique, met als hoogtepunt een clinic van Anky van Grunsven.

Noord Holland Catering Catering heeft de gehele catering verzorgd voor dit geweldige evenement; hoofdtent van 800 M2 met optreden van diverse artiesten, snackwagens, ijsstands, viswagen, suikerspin, beenham, diverse tappunten verspreidt over het terrein, verzorging van de 300 VIPS in de speciale daarvoor gebouwde tent, verzorging van alle medewerkers van het evenement en het slot diner van de 300 VIPS in het gemeentehuis.

Erasmus diner

Wanneer je lang werkt en constant streeft naar het beste voor de gast komt er een moment in je leven dat het bekroond wordt, deze kroon op ons werk wordt gegeven doordat wij het jaarlijks diner mochten verzorgen voor de Erasmus prijs. De Erasmus prijs werd op 24 november 2006 uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje aan Pierre Bernard.
Noord Holland Catering had de eer om ’s avond het diner te mogen verzorgen voor de prijswinnaar en alle genodigden.

ABN AMRO BANK

Vorig jaar is bij ABN AMRO Bank het concept Preferred Banking geïntroduceerd. Cliënten met een vrij belegbaar vermogen van Eur 50.000,= en/of een netto gezingsinkomen van EUR 5.000,= komen in aanmerking voor een bediening op maat, met een vast contactpersoon binnen ABN AMRO Bank N.V..
Om dit concept gestalte te geven zijn alle Preferred Banking Relaties op de kantoren uitgenodigd onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij de 1e indruk onontbeerlijk was.
Door de aanwezigheid van Noord holland Catering/Friesland Catering, was de eerste indruk tip top in orde. Buiten het feit dat de gastheren/dames er verzorgd uit zagen, de snelheid waarmee de zaken geregeld konden worden, waren alle hapjes en drankjes meer dan uitstekend verzorgd. Noord Holland Catering en Friesland Catering staat bij ons dan ook op de voorkeurslijst om ingeschakeld te worden bij belangrijke bijeenkomsten waarbij wij een cateraar nodig hebben.
ABN AMRO, Isabella de Wit

Rietvink Architecten, Jan & Lia Rietvink

Opening nieuwe kantoor Rietvink Architecten te Oosthuizen

Complimenten voor de uitstekende verzorging van de catering tijdens de open dag/avond van ons nieuwe kantoor 9 juni j.l.
Veel goede reakties gehad op zowel de hapjes alswel de bediening ( zeer professioneel)
Ook de band Libra was 'n zeer goede keus.
Henk wij kijken terug op 'n zeer geslaagde dag.

Jan & Lia Rietvink

Olga en Guido van de Kreeke, Dag blad De Telegraaf

Geachte directie van Noord Holland Catering,

Wij willen u dank zeggen voor de geweldige wijze waarop uw mensen ons afscheid van

mijn 35 jarige loopbaan bij de Telegraaf luister hebben bijgezet.
Mijn gasten waren niet alleen verrukt van de hapjes en dranken die u serveerde, maar hadden in het bijzonder lof voor de manier waarop zij door uw personeel werden ontvangen en verzorgd.
De Amstelkerk en uw catering bleken een ideale combinatie voor een sfeervolle bijeenkomst met een bijzonder cachet.

De bijeenkomst met collega’s van alle grote media van Nederland en onder meer onze minister van defensie Henk Kamp werd mede door uw Catering een waar succes.

Met vriendelijke groet,

Olga en en Guido van de Kreeke
Scheidend diplomatiek redacteur
Dagblad De Telegraaf

Noord Zuid lijn ( metro Amsterdam)

Opening eerste buis Noord Zuid Lijn ( voor foto klik hier )

Galerie Twisk, Jeannet Bakker-Merk

Feest galerie Twisk 03-09-2005 ( voor foto's klik hier )

Stichting de Zonnebloem

Sinds 2002 verzorgt Noord-Holland Catering de catering voor gasten van de rondvaartboot "de Zonnebloem", die 6 dagen per week door de Amsterdamse grachten vaart.

BBQ, Zwaag, Margo en Bas

Na een snelle reactie op onze offerte aanvraag hebben wij vlot en ongedwongen met een bezoek aan huis een en ander met Henk Jonkman van Noord Holland Catering afgesproken.Met vertrouwen hebben wij de verzorging van het feest uit handen gegeven

en terecht is gebleken. Met een bbq voor minimaal 40 personen en de aankleding eromheen en de geruststellende gedachte zonder afwas te blijven zitten, is het een topavond geworden onder begeleiding van John, onze kok deze avond.

En ik maar denken er komt iemand mee, die de vleesjes komt draaien.

Nu heb ik hier mijn neus gestoten want John bleek een top-kok en een uitstekende gastheer die een bbq kon omtoveren in iets gastronomisch wat ook bleek uit de lovende reacties van onze gasten.

Kortom een heerlijke avond hartelijk dank daarvoor,

groetjes Margo en Bas ( voor foto's klik hier )

FIA-Racing Team, Rolf de Jong

De eerste sponsordag van het Fun-in-Action racing team op het circuit van Zandvoort is mede dankzij Noord Holland Catering een groot succes geworden. Op korte termijn wist

Noord Holland catering een volledig verzorgde dag te verzorgen. Van onze sponsors hebben wij alleen maar lovende reacties mogen ontvangen.
Bedankt!
Namens het FIA-Racing team
Rolf de Jong.

Tillomed Laboratories LTD, Mrs Jeanette Culpin

"The day was extremely well organised and everything went according to plan. We would not hesitate to recommend Flevo-Catering Services"

 

* Motivision
* Projectbureau Noord/Zuidlijn

* MarketingXperts

* Clockwork

* André van Duin Producties BV

* Mir Sportmarketing, Mirjam Langedijk/Steven Rooks

* T-Mobile

* JetNetherlands, de heer D.Voight

* Linssen id, de heer R.Linssen

* GTI

* Limbus Consulting Partners BV, mevrouw E.Peters

* Koninklijke de Kuyper BV

* Politie Amsterdam

* De heer en mevrouw de Rooij

* Bank of America

* Rijksgebouwendienst, directie Projecten

* Fortisbank Rotterdam

* Koninklijke Saan BV

* Citypole

* Eye2Eye media

* Atos Origin

* Free Record Shop

* Schouwburg Amstelveen

* Dienst Landelijk gebied

* Stage Entertainment

* Quint Wellinton Redwood

* HPZ Organisatie

* Panasonic

* Mediamaal

* Afvalzorg

* PSG Purmerend

* Tinic Public relations & Events

* Chipsoft

* Steenwinkel Kruithof Associates

* Stadsdeel Oud Zuid

* ID TV