TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Rondvaart Amsterdam

De ene rondvaart is de andere niet. Voor het ene gezelschap moet het luxe, de andere zoekt vooral de sfeer. Kleine of grote gezelschappen, Friesland Catering heeft de passende oplossing. Rondvaart Amsterdam

Friesland Catering werkt nauw samen met één van de grootste rondvaartmaatschappijen van Amsterdam, namelijk de Blue Boat Company. De Blue Boat Company beschikt over luxe rondvaartboten die u meenemen door de prachtige Amsterdamse grachten. Zowel in de zomer als in de winter.

Want als de lampen aangaan langs de grachten dan is Amsterdam echt fantastisch om vanaf het water te ontdekken. De verlichte grachtenhuizen en de romantische bruggen geven Amsterdam een sprookjesachtige sfeer. Avond cruise

Stap daarom aan boord van een varend restaurant. Een borrel, diner of een compleet geserveerd menu op de boot. Friesland Catering en de Blue Boot Company kunnen voor u de perfecte afsluiting van uw dag in Amsterdam of juist het perfecte begin van uw avond verzorgen.

Ideaal voor groepen die al varend van een heerlijk diner/buffet willen genieten. Te denken valt bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of een vergadering, want naast diners kunnen wij uiteraard ook vergaderingen, lunches en borrels organiseren.

Overige locaties

 


Locaties in Nederland

Rondvaarten buiten Amsterdam

Vergaderlocaties

Locaties Amsterdam

Locaties Noord-Holland