TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Shake &Taste

Tequila Sunrise, Margarita, Mojito, wie heeft ze niet eens besteld tijdens een vakantie. Maar de tijd dat cocktails alleen in tropische oorden worden gedronken is allang voorbij. Cocktails zijn hip!
Ook in Nederland, en daarom bieden Triple C en Friesland Catering u geen workshop cocktails maken aan maar een unieke masterclass Shake & Taste !

Wij nemen u mee naar de wereld van het shaken, blenden, builden en stirren. Na afloop van de masterclass weet u precies het verschil, maar we gaan nog een stapje verder. De cocktail cocktaildeskundige vertelt u niet alleen welke ingrediënten er gebruikt worden, maar ook hoe deze gemaakt worden en waar ze vandaan komen.
En natuurlijk het verhaal achter de cocktail.

Bijvoorbeeld het verhaal over James Bond. Waarom dronk deze zijn Dry Martini Cocktail; "shaken and not strirred"

U gaat zes verschillende cocktails proeven en bij iedere cocktail krijgt u een passende amuse geserveerd. De kok van Friesland Catering legt u uit wat u proeft en waarom juist die combinatie perfect aansluit bij de smaak van de cocktail. Een smaaksensatie van het hoogste niveau.

De masterclass Shake & Taste is uitermate geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of als onderdeel van uw evenement. De masterclass duurt twee uur en is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen.
Het is te organiseren op elke gewenste locatie, maar u bent ook van harte welkom in de sfeervolle bedrijfsruimte van Triple C (tot 40 personen.)

Prijs 49,50 Euro bij een deelname van minimaal tien personen.
Prijzen voor kleinere groepen en op locatie zijn op aanvraag

Shake & Taste voor wie net iets meer wil weten.

Iets anders?

Wijn en Spijs

Champagne proeverij

Bonbon proeverij (in Amsterdam, op locatie ook mogelijk)