TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Vergaderlocaties

Aviodrome Lelystad

Luchtvaart-Themapark Aviodrome als inspirerende locatie!

De ligging van de Aviodrome te Lelystad is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar en is bij uitstek geschikt voor een unieke vergadering in een inspirerende omgeving!

vergaderen flevoland aviodromeEen vergadering vindt vaak plaats in een “standaard” ruimte waar de concentratie en inspiratie minder vanzelfsprekend zijn als verwacht. De vergaderlocaties op het terrein van de Aviodrome zijn echter verre van “standaard”, zo kunt u vergaderen in het Vrachtruim of in de Business Seats van een echte Boeing 747.

zakelijke bijeenkomst lelystad

Ook staat op het terrein het op ware grootte nagebouwde Luchthaven-Stationsgebouw van Schiphol uit 1928, waar u kunt vergaderen in de diverse Directiekamers, de Briefingroom of het Grand Café.

Een vergadering in de Aviodrome is daarnaast natuurlijk goed te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Expositie of zelfs met een rondvlucht in één van de historische vliegtuigen.

Friesland Catering zorgt dat het u tijdens de bijeenkomst aan niets ontbreekt en wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden.

Congrescentrum Hanze Plaza, in Groningen

Hanze Plaza is er voor iedereen, grote of kleine bedrijven, clubs en sociëteiten, verenigingen, congrescentrum groningenmaar ook voor ieder beroep en achtergrond. Hanze Plaza kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid, verantwoordelijkheid, creativiteit en culinair.
Het congrescentrum wil meer zijn dan “een verzameling hallen”. Inspirerend zijn, creatief met u meedenken en oplossingen voor u bedenken.
Hanze Plaza heeft zalen van af 55 m2 tot de grote zaal van 900 m2.
Door de unieke samenwerking van Hanze Plaza met Groningen Catering, is Groningen een congrescentrum van formaat rijker.

 

De Kuiperij - Zaandam

Historich vergaderen

Hoewel er vele bijzondere locaties in Nederland zijn, kan van deze gezegd worden dat hij écht uniek is! Op 1 juli 2011 is namelijk op de Zaanse Schans (onder bestuur van het Zaans Museum) een zeer unieke en inspirerende vergaderlocatie geopend; “De Kuiperij”.

Vergaderen noord holland

Zoals de foto’s laten zien maakt u een sprong in de tijd en stapt u zo “De Kuiperij” van vatenhandel S.R. Tiemstra & Zonen uit Oostzaan binnen. Hoewel u voor een vergadering misschien niet direct denkt aan zo’n stoffige locatie is het de schijn die bedriegt. De locatie heeft doormiddel van een goed doordacht plan alle moderne faciliteiten in huis, zoals laptop aansluitingen, grote vergadertafel en een beamer met scherm.

Vergaderen zaanse schansUw gasten komen een indrukwekkende locatie binnen wat zorgt voor een enthousiast begin van de vergadering en dit heeft zeker zijn doorslag op de resultaten. De Kuiperij biedt plaats aan 15 personen en mogelijkheden voor leuke break-outs op het terrein zijn zeker aanwezig.


House of Amsterdam - Amsterdam

Locatie centrum AmsterdamVergaderen op een bijzondere historische plek in het hart van Amsterdam? Dan is the House of Amsterdam de perfect locatie voor u! The House of Amsterdam beschikt over authentieke stijlzalen waar u gasten kunt ontvangen voor een vergadering, een intiem diner of een bruisende presentatie.

House of Amsterdam beschikt sinds dit jaar over 3 unieke meeting rooms die gezamenlijk plaats bieden aan circa 42 personen en een Loft die ruimte biedt als conferentie zaal voor maximaal 150 personen. Omdat House of Amsterdam centraal gelegen is in het centrum van Amsterdam, gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en voldoende parkeergarages in de buurt heeft, is het dé ideale locatie om uw (meerdaagse) conferenties of andere activiteiten te laten plaatsvinden. De meeting rooms beschikken over moderne en zeer gebruiksvriendelijke apparatuur.

Vergaderlocatie centrum amsterdam  Vergaderen hart van amsterdam


Rokin View Penthouse - Amsterdam

Een absolute A1-locatie, modern classic ingericht. In het Rokin View Penthouse kunt u uw zakelijke relaties uitnodigen voor een presentatie, een lunch of een fusie-bespreking achter gesloten deuren. vergaderen in amsterdam De technische faciliteiten zijn op zeer hoog niveau. Hiernaast behoren bij deze unieke loactie ook valet-parking en office services tot de mogelijkheden.

Rokin View is uitermate geschikt voor:

- Vergaderingen tot 20 personen
- Breakfast-meetings, lunches, recepties en diners
- Receptie en buffet capaciteit tot 75 personen
- Exclusieve product- en perspresentaties
- Film- en fotoshootsSchellingwouderkerk - Amsterdam

Het waterstaatskerkje van Schellingwoude ligt op een terp aan de voet van een dijk, vlakbij de Oranjesluizen in Amsterdam-Noord. De kerk is in 2000 volledig gerestaureerd. Het orgel kan worden meegehuurd.

De kerk is de gehele week te huur voor maximaal tachtig personen van negen uur 's ochtends tot middernacht. Door het nabij gelegen gratis parkeerterrein is deze locatie zeer goed te bereiken. De locatie is niet alleen geschikt voor diners maar ook voor workshops, kleine congressen en lezingen.Oostelijk Meterhuis - Amsterdam

Als u gedurende een dagdeel wilt vergaderen met maximaal 20 personen dan leent het Oostelijk Meterhuis aan de Pazzanistraat (tussen ketelhuis en machinegebouw) zich daar uitstekend voor. Langer kan natuurlijk ook. Het ontwerp van het gebouw is als een Mondriaan van Adidasstrepen. Er is een hoek om lekker te loungen en uiteraard een bar.
          
Sportief vergaderen kunt u hier zo letterlijk of figuurlijk nemen als dat u zelf wilt. Elementen uit de gymzaal - zoals een agressie-focus-bal en een love-horse, geven hiertoe de nodige inspiratie. Een groot scherm en whiteboards zijn ook aanwezig waardoor de ruimte zich ook leent voor workshops en presentaties.

Machinegebouw - Amsterdam

Het machinegebouw stamt uit 1885 en was het hart van de gasfabriek. Het staat tussen het Oostelijk Meterhuis (ingericht als vergaderruimte) en het Westelijk Meterhuis (caf), pal tegenover het zuiveringsgebouw. Met deze locatie kunt u combineren met de andere gebouwen maar het is ook mogelijk om binnenactiviteiten te koppelen aan activiteiten op het terrein.

Het machinegebouw heeft een zaal (275 m2) maar beschikt tevens over een kleine kapel (60 m2) waardoor het machinegebouw ook zeer geschikt is voor kleine evenementen.Het West Indisch Pakhuis - Amsterdam | een inspirerende ontmoetinsplaats.

Aan 's-Gravenhekje ligt het altijd inspirerende West Indisch Pakhuis, een plek die herinnert aan de tijd dat Amsterdam nog aan zee lag. De zee speelde een belangrijke rol speelde in Hollands' florerende economie.

Dit historische pand is altijd een ontmoetingsplaats gebleven voor (inter) nationale bedrijven en overheden.

Met een verscheidenheid aan ruimtes (8 tot 90 personen) biedt het West-Indisch Pakhuis vele mogelijkheden voor ongestoorde ontmoetingen.

Haast onontkoombaar accellereert iedere bijeenkomst.

Reguliersgracht 63 - Amsterdam

Unieke vergaderlocatie tot 20 personen.

In het centrum van Amsterdam staat een in 2003 gerestaureerd sfeervol 19e eeuwse rijksmonument naar ontwerp van architect Isaac Gosschalk dat geschikt is voor groepen tot 20 personen.

Alle authentieke details zijn behouden, de sfeer straalt rust en diplomatie uit en is dan ook bij uitstek geschikt als vergaderruimte of voor het houden van presentaties in een sfeervolle ambiance.

De Kleine Werf - Amsterdam

Uw overleg in een scheepswerf.
Op het Prinseneiland (hartje Amsterdam) staat de gerestaureerde scheeps- timmerwerf. Hier kunt u workshops en conferenties houden in een authentieke 17e- eeuwse sfeer, gecombineerd met modern comfort en uitstekende faciliteiten voor maximaal 60 personen.

De Kleine Werf werpt via prachtige grote ramen een blik op de Bickersgracht. Ideëen komen helemaal tot leven, inspiraties worden aangewakkerd en uw gasten zullen tijdens bijeenkomsten aangenaam verrast zijn.

Kortom, een unieke locatie voor vergaderingen, productpresentaties, trainingen, workshops en brainstormsessies in een zeer bijzondere omgeving. U kunt ook voor een groep tot maximaal 28 personen een ontbijt, lunch of diner door ons laten verzorgen.

Het Amsterdams Marionetten Theater - Amsterdam

Vlakbij de Nieuwmarkt, een van de bruisende uitgaanscentra van Amsterdam, treft u het Amsterdams Marionetten Theater aan. Een oase van rust en stijl treft u aan in dit intieme en smaak- en sfeervolle theater, Hier herleeft een unieke en toch universele theatervorm uit de tijd van Mozart: Marionettenopera.

De originele theaterzaal is flexibel qua inrichting en leent zich perfect voor presentaties en vergaderingen.

     

Overige locaties


Locaties in Nederland

Rondvaarten in Amsterdam

Rondvaarten buiten Amsterdam

Locaties Amsterdam

Locaties Noord-Holland