TelefoonFriesland catering
0299-402034

TelefoonAmsterdam
020-6253888

Arrangement: Wijn en Spijs

Er wordt steeds meer wijn gedronken in Nederland, daarmee neemt ook de belangstelling voor wijn toe. Men wil niet alleen wijn drinken maar ook weten hoe de wijn gemaakt is en waarom een bepaalde streek nou zo bijzonder is. En wat is nu zo apart aan die ene druivensoort?

Ribouvin

Friesland Catering kan op diverse locaties in Friesland, samen met Ribouvin wijn & spijs proeverijen, een wijnproeverij voor u organiseren waarbij alle facetten van het maken en drinken van wijn aan bod komen. Uiteraard gecombineerd met passende hapjes zodat u leert ontdekken wat de invloed van wijn is op het eten en omgekeerd.

Boudewijn Besteman

Wijndocent Boudewijn Besteman begeleidt de proeverij. U krijgt acht fabelachtige wijnen geserveerd, vergezeld van een korte, heldere anekdote over de druivensoort, het château en de streek van herkomst.
Zo wordt wijn proeven leuk voor diegenen die meer willen weten over wijn, maar het wordt nog gezellig ook want ontspanning is net zo belangrijk als kennisvergaring.

Onze chef-kok begeleidt de culinaire kant van de wijn & spijs proeverij voor een optimale smaak sensatie tussen wijn en gerecht.

De wijnproeverijen zijn zeer geschikt om op Bourgondische wijze de banden met zakenrelaties of collega's te versterken, maar ook in privé-sfeer. Door de persoonlijke aandacht, de kwaliteitswijn en culinaire gerechten bent u verzekerd van een leerzame avond in een gezellige ambiance.

Afhankelijk van de grootte van de groep kan de proeverij plaatsvinden in een kunstgalerie of bijvoorbeeld een prachtig landelijk gelegen Molen. Een wijnproeverij leent zich ook uitstekend om op uw eigen locatie door ons te laten verzorgen.

Offerte

Prijs Euro 45,50 bij een deelname van minimaal 25 personen. Prijzen bij kleinere groepen op aanvraag. De prijs is exclusief reiskosten. Vraag een vrijblijvende maatofferte aan.

Iets anders?

Champagne proeverij

Shake & Tase

Bonbon proeverij (in Amsterdam, op locatie ook mogelijk)